You are here:-Gastblogger over 3D printers
Gastblogger over 3D printers 2020-09-12T09:59:36+00:00

Wil jij schrijven voor onze website 3dprintersvergelijken.be? Dat kan. In ruil daarvoor krijg je 1 do-follow link met bijhorende afbeeldingen. De backlink is gratis. Het enige wat u hoeft te doen, is uw schrijfkunsten bovenhalen.

Voorwaarden

  • De gastblog wordt door ons gekeurd of deze past bij het thema van deze website. Alle artikels die niet gerelateerd zijn, worden afgekeurd en niet geplaatst.
  • Het artikel moet uniek zijn en nergens anders geplaatst worden. Wanneer wij ondervinden dat dit wel het geval is, kunnen hiervoor kosten aangerekend worden wegens schending van het Google beleid.
  • Het artikel moet tenminste uit 800 woorden bestaan. Artikels met minder woorden worden niet aanvaard.
  • De afbeeldingen worden door ons geselecteerd tenzij u kan aantonen waar u deze afbeeldingen aangekocht hebt of dat u over de rechten van deze afbeeldingen beschikt.
  • Iedere gastblogger zal zich moeten identificeren op het artikel door plaatsing van zijn voor- en achternaam. De gastblogger blijft verantwoordelijk voor alle teksten die op deze pagina worden geplaatst.

Voor wie schrijf je?

Je blog moet interessant zijn voor onze doelgroep. Dat wil zeggen, alles wat met 3d printers te maken heeft, kan u hiervoor een gastblog indienen.

Redactie

Het insturen van een artikel of blog betekent niet automatisch dat deze ook wordt geplaatst. Je blog wordt door de redactie gecorrigeerd op leesbaarheid, spelling, etc. Indien we merken dat er te veel dient aangepast te worden, wordt het artikel teruggestuurd ter verbetering. We behouden op elk moment het recht om voor welke reden dan ook, het artikel te weigeren en niet te plaatsen op deze website.

Insturen van je artikel of blogpost doe je zo

  • Schrijf je blog in Word en verstuur het als een .doc/.docx bestand.
  • De documentnaam: Jouw Naam – titel blog en zet onder je blog óók je naam, en e-mailadres! Bijvoorbeeld: Bil Gates – De waarheid van Bil.docx.
  • Vermeld eveneens wie de afbeelding genomen heeft wanneer je ons een afbeelding toestuurt. De bronvermeldingen dienen altijd bij de afbeeldingen geplaatst te worden.
  • Stuur het artikel over 3d printers door naar: info@ 3dprintersvergelijken.be (zonder spatie).

We kijken alvast uit naar wat jullie doorsturen en alvast veel blogplezier.